Thuis Productenmateriaalvervangstukken

Van het het Gebruiksmateriaal van de bier ruwweg Filter van de de Vervangstukkensteun de Filtratie van de de Bladeneerste laag

Certificaat
China KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD certificaten
China KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Ik dank u zeer voor uw interventie in dit, nogmaals toont u me uw beroeps en leidingsvoorwaarden voor me.

—— Ricardo Torres Girardi

de goed in werking gestelde machine. dat is goed voor kleine aanvang, en uiteindelijk groeit groot.

—— Emanuelingowi airtl

Het was een groot genoegen om u te ontmoeten vandaag, en u te danken voor het sparen van tijd om ons te bezoeken. besta goed in werking gesteld materiaal. Verder aan onze vergadering die wij hebben gewenst om één meer materiaal van de het aseptische vullen machine toe te voegen, wij ook overeenkwamen om een tubulair pasteurisatieapparaat te omvatten volledig met een harder en een boiler. Wij zien ernaar uit een duurzame verhouding te vestigen.

—— daniel

de vervangstukken is juist om de het vullen machine aan te passen. dank voor uw efficiënt werk en snelle reactie. Nu is de cliënten gelukkige en begin normale productie. wij blijven in contact.

—— RONALD KYASIIMIRE

Ik ben online Chatten Nu

Van het het Gebruiksmateriaal van de bier ruwweg Filter van de de Vervangstukkensteun de Filtratie van de de Bladeneerste laag

Van het het Gebruiksmateriaal van de bier ruwweg Filter van de de Vervangstukkensteun de Filtratie van de de Bladeneerste laag
Van het het Gebruiksmateriaal van de bier ruwweg Filter van de de Vervangstukkensteun de Filtratie van de de Bladeneerste laag Van het het Gebruiksmateriaal van de bier ruwweg Filter van de de Vervangstukkensteun de Filtratie van de de Bladeneerste laag

Grote Afbeelding :  Van het het Gebruiksmateriaal van de bier ruwweg Filter van de de Vervangstukkensteun de Filtratie van de de Bladeneerste laag

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YGT
Certificering: SGS,ISO
Modelnummer: Ygt-111
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000pieces
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Kartonnen doos
Levertijd: 15-20 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 1000000 vierkante Meter/Vierkante Meters per Dag

Van het het Gebruiksmateriaal van de bier ruwweg Filter van de de Vervangstukkensteun de Filtratie van de de Bladeneerste laag

beschrijving
Materiaal: hout en katoenen pulp Naam van het product: Suikerstroop en de filterblad van de moutdrank
Type: Aanpasbare Gebruik: Suikerstroop en de filterblad van de moutdrank
kleur: witte basisgewicht: 950-1000g/m2
Hoog licht:

vloeibare vullende machinedelen

,

De Meter van de draaikolkstroom

 

Van het het Gebruiksmateriaal van de bier ruwweg Filter van de de Vervangstukkensteun de Filtratie van de de Bladeneerste laag

 

Korte inleiding:

De bladen van de het gebruikssteun van de Bier ruwweg filter in verschillende modellen, als SCP-111, SCP-112, SCP-113K en SCP-1120 worden verdeeld die. Zij zijn steunbladen voor eerste laagfiltratie.

 

wegens hun betere natte sterkte en geoptimaliseerde oppervlakte, een levensduur van ongeveer 30 keer het pre-coating van cycli mogelijk ongeacht de te filtreren vloeistof is en de gebruikte filterhulp.

 

De steunbladen doen dienst als steun voor filterhulp die diatomeeënaarde, perliet, geactiveerde koolstof en ander poeder van de specialistenbehandeling omvat. Alle steunbladen zijn beschikbaar zoals gevouwen of enige bladen om vrijwel om het even welke grootte en types van filterpers momenteel in gebruik te passen.

 

Toepassingen
Er is een breed gebied van toepassingen voor de eerste laagfiltratie met de steunbladen. De belangrijkste toepassingen worden gekenmerkt door een hoog percentage vaste lichamen in een troebele vloeistof die moeten worden behouden.

Hoofdzakelijk gebruikt in de drankindustrieën voor bierfiltratie. Het wordt ook gebruikt in industriële toepassingen d.w.z. de processen van pharmaceuticaland/or Biotech.

 

Technische gegevens

TYPE Ygt-111 Ygt-112 Ygt-1120 Ygt-113K
Gewicht (g/m2) 1050-1200 1000-1100 1100-1200 700-850
Dikte (mm) 3.6-4.0 3.4-3.7 3.6-3.9 3.2-3.5
Het tarief van de waterstroom (3kpa/50ml) 1 ' - 2 ' 50“ - 1 ' 30“ 2 ' - 4 ' 20“ - 40“
Het barsten natte sterkte (kPa) (meer dan) 1000 900 800 350
As (%) (minder dan) 1
Water (%) (minder dan) 7

 

Materiaal
Cellulosevezels, geraffineerd katoen, houtpulp en natte sterke agenten van levensmiddelenkwaliteit. Alle die ingrediënten in het bovengenoemde product worden gebruikt bevatten geen materiaal in de betekenis van gevaarlijke stoffen.

 

Verwijdering
De niet besmette bladen kunnen als document worden gerecycleerd, met het binnenlandse afval worden bemest of worden geschikt. De vervuilde bladen moeten volgens de verontreiniging worden geschikt.

 

Toevoeging van het Steunblad
De steunbladen hebben een gevoelige structuur die uiterst zorgvuldige behandeling tijdens vervoer, opslag en toevoeging vereist. De afzetkant van het filterblad is vlot en door het handelsmerk van het bedrijf geweest. De ruwe oppervlakte van de inhamkant richt dan in de richting van het kader.

 

 

Regeneratie
Na voltooiing van filtratie of het vullen van de kaders, worden de gebruikte filterhulp en de sedimenten verwijderd door deze steunbladen met een zachte waterstraal te wassen, of het kan zorgvuldig van het blad worden geschaafd. De zorg moet worden genomen dat de steunbladen niet beschadigd zijn.

 

Sterilisatie
De bladen kunnen met warm water (85oC-90oC), of verzadigde stoom (100oC-110oC), in 20min worden gesteriliseerd. De sterilisatie wordt voltooid door met drinkbaar water in de richting van filtratie te spoelen. Na het wassen en sterilisatie is het blad klaar voor een ander gebruik.

 

Vormen van levering
De steunbladen zijn beschikbaar in diverse grootte en formaten tot 1260 door 2600 mm (dubbel, vouwen) met een afgedwongen vouw. De speciale formaten zijn op verzoek beschikbaar.

Van het het Gebruiksmateriaal van de bier ruwweg Filter van de de Vervangstukkensteun de Filtratie van de de Bladeneerste laag 0

Contactgegevens
KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD

Contactpersoon: Luis

Tel.: +8615862659739

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)