Thuis

KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
China KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD certificaten
China KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Ik dank u zeer voor uw interventie in dit, nogmaals toont u me uw beroeps en leidingsvoorwaarden voor me.

—— Ricardo Torres Girardi

de goed in werking gestelde machine. dat is goed voor kleine aanvang, en uiteindelijk groeit groot.

—— Emanuelingowi airtl

Het was een groot genoegen om u te ontmoeten vandaag, en u te danken voor het sparen van tijd om ons te bezoeken. besta goed in werking gesteld materiaal. Verder aan onze vergadering die wij hebben gewenst om één meer materiaal van de het aseptische vullen machine toe te voegen, wij ook overeenkwamen om een tubulair pasteurisatieapparaat te omvatten volledig met een harder en een boiler. Wij zien ernaar uit een duurzame verhouding te vestigen.

—— daniel

de vervangstukken is juist om de het vullen machine aan te passen. dank voor uw efficiënt werk en snelle reactie. Nu is de cliënten gelukkige en begin normale productie. wij blijven in contact.

—— RONALD KYASIIMIRE

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

   

   

   

  KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD fabriek productielijn 0

   

  KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO., Ltd is een modern high-tech bedrijf dat wetenschappelijke onderzoek, productie en verkoop integreert. Door internationaal geavanceerde technologie te introduceren en fijn verwerkingsmateriaal, hun kant en klare projecten voor binnenlands en internationaal fruit en plantaardige verwerkingsondernemingen goed te keuren. De verkoopmarkt omvat wereldwijd, zoals de V.S., Japan, Zuid-Korea, Rusland, Saoediger - Arabier, Zuidoostenaisa, het Medio Oosten en Afica enz.

   

  Ons bedrijf hecht altijd groot belang aan science&technologyvordering en high&new technologie                

  de ontwikkeling, hangt het principe van „het maken van investeerders aan aaured, statisfied de gebruikers en werknemers bij gemak, oprecht samenwerkend, bravely onderzoekend, onophoudelijk vernieuwend, en nastrevend voortreffelijkheid“, uitgaand allen om alle klanten van huis te dienen en in het buitenland. Wij wensen oprecht oude en nieuwe klanten om ons voor samenwerking te bezoeken.

  KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD fabriek productielijn 1KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD fabriek productielijn 2KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD fabriek productielijn 3KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD fabriek productielijn 4

 • OEM / ODM

  KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD fabriek productielijn 0

 • R & D

  KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD fabriek productielijn 0

Contactgegevens
KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Jessica

Tel.: 86 18962654847

Fax: 86-21-51685839

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)