Bericht versturen
Thuis

KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO., Ltd is een innovatief, lerend en technisch internationaal bedrijf. (samen met de Machinesco. van Kunshan Yiyanghe, Ltd als vervaardiging). Met verbeterde creativiteit, heeft YGT vele technische problemen aangepakt. Gebouwde nauwe samenwerking tussen vele fabrikant van voedselmachines evenals eminente verpakking en voor consumptie geschikte materiële bedrijven. De mededeling speelde een belangrijke rol door de gehele groei van YGT. Dank aan onderzoek en ontwikkelingsinstellingen, materiaal productiefabrieken en onze cliënten, YGT won goed reputatie en vertrouwen onder onze edelen en hield bevorderend en verbeterend productprestaties.

 

De nadruk van YGT hoofdzakelijk bij het technische raadplegen en de commerciële dienst voor fruit en plantaardige voor consumptie geschikte verwerkingsmateriaal en de verpakking. De meest optimale technologie, de hoge kostenprestaties en de superieure naverkoopdienst worden speciaal in het leven geroepen voor cliënten. Niet alleen Afrika, Zuidoost-Azië en Zuid-Afrika, maar ook Europese en Amerikaanse cliënten ook achting hoogst van YGT.

 

Voor „creativiteit, het leren, de dienst“, hangt YGT „teamaandeel aan, efficiënt werk het concept, van de klantenzorg“, samen om YGT, vertrouwd gemaakt te laten weten en vertrouwd op door more and more mensen in de wereld.

 

met machine en relatief pakket twee van de voedselverwerking tak om geschikt voor de cliëntenvraag te verstrekken.

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

-- De Onderneming en Ontwikkeling van voedselmachines:

een fabrikant en een leverancier voor fruit & plantaardige verwerkingsmateriaal. OEM voor cliënten naar maat gemaakt materiaal sinds 2013.

Wij specialiseren ons in de behandeling van tropisch vruchten kant en klaar project.:

 

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

 

Ook verkopen wij enig materiaal want de installatie assembleert:

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

-- Pakcage Materiële Onderneming en Ontwikkeling:

De fabriek werd gevestigd in 2002 met de belangrijkste producten van aseptische zak voor geconcentreerde sap/deeg, SLAB en IBC-zakken. Het bedrijf is nu een belangrijke pakketonderneming in China en accumuleert cliënten de op lange termijn van de partijsamenwerking.

 

Hoofdproduct:
- Hoge Norm en Alufoil-Barrière aseptische zak, 1-220L

- SLABzakken, 1-30L (aseptisch, non-aseptic type)

- Soort onderdeel

- Relatieve aangepaste het vullen machine

 

Productie:

Productie in schone ruimte (Klassen100:000)

Kwaliteitscontrole en Innovatiemilieu

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6

Certificaten en Eer


ISO9000

FSSC22000

SGS

FDA-Certificaat

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 7

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

Wijd me aan voedselverwerkende industrie sinds 2008, accumuleert de studie creatieve update

- 2008, gaat in voedselverwerking binnen te geboortestad, leert en accumuleert, werkte appelsapinstallatie, tomatenpureeproces, het systeem van de aardappelwas, mango&pineapple sapinstallatie, jus d'orangeraffineermachine, afvalkeuken het ontwateren procédé enz. project.

 

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

- 2012, beweging aan Kunshan van geboortestad, zoals dichtbij aan Shanghai, beweegt geschikte voor transporation, en betere verbinding om technologie vooruit te gaan. absorbeer groep ervaren jongeren want me snel ontwikkel. tijdens deze die periode voor ananas het inblikken lijn wordt gewerkt, concentreerden het kokosmelkwater en de olielijn, tomatenpureeinstallatie, de lijn van de tomatenketchup, het systeem van de banana&mangopulp, sterilisator en pulpraffineermachine, aseptische vuller enz. equipemnt en project.

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

 

- 2016, om aan globale en internationale norm te voldoen, en meer professionele dienst te verlenen, plaatsen wij één meer handelsmaatschappij, YGT Imp.&Exp.Co.ltd, met cliënten accumuleren en vertrouwen op steun, breiden wij onze productregel uit. De het de uitvoermateriaal + Invoer verwerkten product van onze cliënten. als kokosmelk, VCO, jus d'orange, mangopulp, kruid enz.

Met onze experice, cliënten beter om voor te stellen investeer bij de fruit&vegetable verwerking aangezien een adviseur, OEM van onze fabriek voor naar maat gemaakte quipment, globale ingenieur van Afrika, Indonesië, Zuid-Amerika aanpast om cliënten te helpen plaatsvragen oplossen.

met meer voedsel treden de ingenieurs toe, voegen wij één meer zuivelmelktak toe. wij behandelen verse zuivelmelk, yoghurt, drinkt de Opnieuw samengestelde melk installatie.

Ook aan geschikte cliëntenaankoop, voegen wij het equipemnt aangepaste pakketmateriaal, zoals aseptische zak, gedrukte tribune op zakken toe.

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

De hoop met onze hartstocht, oprecht de dienst, ernstige houding kon more and more uitstekende cliënten aantrekken.

  

Wij werken, samen delen, creëren samen samen om onze glorierijke toekomst te bouwen.

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Zuidoost-Azië

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : YGT-technologie

Aantal werknemers : 10~50

Jaarlijkse omzet : 200-300

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA KUNSHAN YGT IMP.&amp;EXP. CO.,LTD Certificaten CHINA KUNSHAN YGT IMP.&amp;EXP. CO.,LTD Certificaten CHINA KUNSHAN YGT IMP.&amp;EXP. CO.,LTD Certificaten