huis video's afspeellijst Ongeveer ons Officieel Web
Dutch

KUNSHAN YGT IMP.&EXP. CO.,LTD

Kwaliteit Aseptische zakvuller, slab het vullen machine fabrikant van China

kwaliteitsleverancier Hoofdproducten
loading

De zuivelfabriek van drankmachines

April 26, 2023
KUNSHAN YGT IMP.&EXP.Co., Ltd in 2016 wordt gevestigd, is een professionele technologie die onderneming ontwikkelen die hoofdzakelijk in de gebieden dat van food&beveragemachines in dienst nam. Gecombineerd met onderzoek en ontwikkeling, is de dienst van het de grafiekontwerp van de ambachtstroom, kant en klaar project, materiaal productie, installatie, opdragend en opleidend, ons bedrijf gespecialiseerd in
1.Whole productielijn van zuivelmelk, dranksap, fruit en plantaardige verwerking, voedselsaus enz.
2.Key van de de Sterilisator (2) Plaat van machine (1) UHT het Pasteurisatieapparaat (3) CIP systeem en soorten de aseptische of non-aseptic het indienen machine enz. van de tanks (4) homogenisator (5).

YGT-de bedrijfcultuur van Eerlijkheid, praktisch aspect, innovatie, geluk verzamelde vele uitstekende professionele technische talenten dat van praktische ervaring rijk is. Het is een leverancier van uitstekende kwaliteit van voedsel en drankmachines in China en door alle behulpzame klanten eenstemmig erkend. Wij zijn ervaren in het uitvoeren van onze machines naar Noordamerikaanse die markt door de Verenigde Staten en Canada wordt vertegenwoordigd, de Europese die markt door Rusland en Georgië wordt vertegenwoordigd, de Zuidamerikaanse markt, de Afrikaanse markt, en de Zuiden Aziatische markt. Evenals OEM en ODM orden van bekende internationaal en binnenlandse ondernemingen zoals Guangming-Zuivelfabriek, kokospalm, Kewpie-voedsel, enz.
Aanhangend het bedrijfsprincipe van wederzijdse voordelen, hebben wij een betrouwbare reputatie onder onze klanten wegens onze professionele diensten, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen gehad. Wij heten in binnen- en buitenland warm klanten van welkom om met ons voor gemeenschappelijk succes samen te werken.